top of page

ZYPPER PHOTO

O PROJEKTU

zYpper Photo je projekt, ki se osredotoča na fotografijo in njeno ustvarjalnost. Biti fotograf je edinstvena umetnost izražanja svojih perspektiv skozi objektiv. Poslanstvo projekta je povezati fotografe in njihovo ustvarjalnost pri posameznih projektih ter mladim omogočiti ustvarjanje. Razvojni cilj, ki daje fotografu proste roke za ustvarjanje, je idejno oblikovanje fotografskih projektov. V okviru OG so bile organizirane tri galerije, kjer so se predstavili različni fotografi in enkratno izrazili. Zgodbo želimo nadaljevati in verjamemo, da bomo ustvarili še veliko ustvarjalnih zgodb.

photos_og.jpg
o projektu

DOGODKI

dogodki

USTVARJANJE

OG je edini projekt z idejno zasnovo in vsebino, ki je kreativno usmerjen ter povezan z dogodkom širšega pomena. Začrtali smo celostno podobo in jo z vizualno komunikacijo povezali z glasbo, zabavo in fotografijo. Na projekt smo povabili tudi mladega umetnika s tega področja. Oskar Kandare, ki je s svojim znanjem in izkušnjami odlično nadgradil ter dopolnil idejno zasnovo, je na samem dogodku naslikal in imitiral splošno in popolno podobo, ki danes krasi dogodek OG.

Galerija OG je projekt zase, ki ga je prvotno zasnovala Sabrine Andrini kot vodja fotografskega dela. Galerija je izhajala iz njenega arhiva slik z različnih potovanj po svetu, pozneje pa je k sodelovanju povabila še druge fotografe, katerih fotografije so se popolnoma ujemale s konceptom galerije in njeno vizualno komunikacijo. Idejna zasnova galerije ima globoko, strateško usmeritev in v kombinaciji s črno-belo-rumenimi slikami odlično popestri celotno podobo dogodka OG. Projekt je pripravljen za razvoj naslednje faze ter razvoj za celostno podobo našega vsakdana.

ustvarjanje

GALERIJA

2018.12.25 014
galerija
bottom of page