top of page

ZYPPER MUSIC

O PROJEKTU

zYpper Music je projekt, ki občinstvu predstavlja elektronsko house glasbo. Žanri, ki spadajo v to skupino so vokalni house, soulful house, funky house, deep house, progressive house in v manjši meri tudi tech house. Naše poslanstvo je povezati vse ljubitelje elektronske house glasbe. Povezujemo Dj-je, poslušalce, promotorje, animatorje in vse, ki čutijo ritem house glasbe in njene melodije. Aktivni smo na področjih organizacije dogodkov, radijskih oddaj, glasbene produkcije, povezovanja DJ-jev v podobnih zvrsteh, trženja in PR komunikacije.

OG.jpg
o projektu

DOGODKI

dogodki

BLAGOVNE ZNAMKE

Dogodki zYpper Secret potekajo na skritih lokacijah. obiskovalci so z lokacijo obveščeni na dan dogodka. Tovrstne zabave imajo že petletno tradicijo. Na leto organiziramo 2-4 zabave. Gostje se zabave lahko udeležijo samo z vabilom, ali od organizatorjev ali gostov, ki so vabilo že prejeli. Predhodna prijava na seznam gostov je obvezna z obrazcem in je razkrita samo povabljenim na spletni strani. Informacije o lokaciji dogodka gostje prejmejo preko SMS sporočila. Dogodek ima hišna pravila, ki so v skladu z našimi načeli.

zYpper eXclusive je radijska oddaja, ki je namenjena razvoju in predstavitvi elektronske house glasbe. Prve oddaje so se začele predvajati oktobra leta 2018. V živo jih predvajamo na frekvencah Radia Fantasy iz Celja, ki je naš medijski pokrovitelj. Oddaja je na sporedu vsak petek ob 20:00. Sestavljena je iz enournega nabora elektronske glasbe, v oddaji pa sodelujejo različni DJ-ji iz Slovenije in celotnega sveta. K obogatitvi oddaje prispevajo s svobodnim glasbenim izborom in z izkušnjami. Pozornost poslušalcev pritegnejo na svojevrsten način. Celoten arhiv oddaj lahko najdete na kanalu MixCloud zYpperja.

zYpper Open dogodki so odprtega tipa in so namenjeni širši publiki. Lokacija je javno objavljena in je običajno tematska. Podprta je z različnimi žanri elektronske house glasbe, lastnimi blagovnimi znamkami in/ali gostujočimi DJ-ji. Cilj zabav je razviti elektronsko house sceno in pričarati sproščeno vzdušje na zabavi za vse oboževalce in podpornike elektronske glasbe. Promocija poteka komercialno in od ust do ust.

OG spada pod zYpper in v skupino dogodkov zYpper Open. Polno ime blagovne znamke je Oldies Goldies. Namenjena je občinstvu, ki uživa v starejši različici house glasbe med leti 1998–2004. OG je bil prvič organiziran v sezoni 2018/19 v klubu Mansion v Celju. Koncept dogodka je sestavljen kot trilogija v posamezni sezoni od septembra do marca. Zgodba razvija in dopolnjuje skoraj vse dejavnosti, ki jih zYpper izvaja v svojem poslanstvu. Vključuje glasbo, fotografijo, ples in umetnost. Vse informacije je moč najti na www.oldiesgoldies.si. Gre za dovršen dogodek v širšem smislu in tudi na področju marketinga ter in povezanosti več aktivnosti v samo zgodbo. Obiščite OG ob naslednji priložnosti.

zYpper Music Lab je projekt za vse ljubitelje elektronske glasbe v svoji osnovni  pa deluje na poudarku vrtenja glasbe. zYpper Music Lab je trenutno v promocijski fazi, ki zbližuje ljubitelje elektronske glasbe v nadaljevanju pa bo željne usmerij v poližje spoznavanje kako postati DJ, se naučiti osnovnih veščin vrtenja glasbe kot tudi pridobiti profesionalen odnos kako postati DJ.

blagovne znamke

ZYPPER EXCLUSIVE

zYpper eXclusive je tedenska oddaja na frekvencah Radia Fantasy, ki je ena najbolj poslušanih radijskih postaj v celjski regiji. Oddaja se predvaja vsak petek ob 20h in traja eno uro. Vsebuje klubsko glasbo z bolj nežnimi in melodičnimi vokalnimi zvrstmi, kot so klasičen house, soul, disko in tudi bolj živahne ritme, kot so funky ali afro house. Tu in tam se poglobi v bolj podzemne zvrsti, v deep, progressive in tech house. Vse te zvrsti lahko slišimo tudi na dogodkih zYpper secret ali open, ali vseh sorodnih dogodkih drugih organizatorjev po Sloveniji. Enourni set z ekskluzivnim izborom posname vsak teden izkušeni gostujoči DJ, ki je regijsko prepoznaven. Med njimi so imena, ki segajo tudi v mednarodni prostor. Vedno bolj pa zYpper eXclusive pridobiva globalni pomen, saj so za oddajo svoj set posnela nekatera izjemno zveneča imena kot so Jerry Ropero, Alaia & Gallo, Paolo Barbato, Max Millan, Amorhouse, itd.

 

Urednik, ki oddajo tehnično in vsebinsko pripravlja je Silverj. Na slovenski sceni nenehno išče DJ-je, ki predstavljajo house glasbo in imajo namen vstopiti na mednarodni oder. Arhiv oddaj najdete na kanalu MixCloud zYpper.

Ta petek ob 20:00 na frekvenci • Radio Fantasy •

Arhiv vseh oddaj je na • MixCloud •

zYpper eXclusive
bottom of page