top of page

ZYPPER DANCE

O PROJEKTU

zYpper Dance je projekt, ki mlade in tudi mlade po srcu usmerja k zdravemu načinu zabave, povezovanja in uživanja v glasbi. Ples lahko izrazimo na različne načine, ko nam elektronska house glasba omogoča svobodo gibanja. S plesom se izražamo na različne načine in znotraj organiziranih dogodkov. Sčasoma želimo pritegniti še več plesnih dejavnosti in njihovih možnih povezav s projekti v skupnosti.

o projektu

DOGODKI

dogodki

IZRAŽANJE

Elektronska oldies goldies house glasba pusti v nas vzbudi nostalgičen občutek. Polna je melodij, prijetnih vokalov in še vedno prepoznavna, ker nas vedno znova popelje v čas 1997-2004. Čeprav je bila takrat mogoče nerazumljiva ali pa je bila razumljena kot underground, se je sčasoma izkazalo, da na to glasbo pleše vedno več generacij. OG je namenjen vsem, ki se radi sprostijo in zaplešejo ob pesmih, ob katerih so v mladosti preplesali vse noči. namenjen ja je tudi tistim, ki odlies goldies glasbo doživljajo kot prepoznavno. Dobrodošli na dance groove OG partyjih;)

Skrivna lokacija zYpper je najbolj zabavna ponudba sodobne elektronske glasbe. Pa naj bo to funky, deep ali tech house. Te zvrsti glasbe s svojo energijo popeljejo plesalce v poseben svet gibanja in fantazije, ki ostane v spominu še mnogo dni. Želja zYpper Secret Location zabav je sproščeno vzdušje, uživanje v glasbenih ritmih in ustvarjanje novih trendov na elektronski glasbeni sceni.

izražanje
galerija

GALERIJA

bottom of page