top of page

ZYPPER ART

O PROJEKTU

zYpper Art je projekt, ki se osredotoča na ustvarjalnost na različnih področjih, ki je povezan s trženjem in v marketinškem smislu z vizualno komunikacijo. Do zdaj sta bila ZYpper Secret lokacija in serija dogodkov OG najbolj dekorirana.  Ideja je spodbuditi splošno ustvarjalnost posameznika in ga spodbuditi k ustvarjanju. Poslanstvo in cilj je združiti somišljenike in voditi nove kreativne ideje na področju dekoracije in kreativnosti. Pa naj gre za risanje, ustvarjanje unikatnih izdelkov ali za dekoracijo notranjih prostorov. Med člani zYpper je tudi Maja Črnila, ustanoviteljica podjetja Life of Wood, ki je na svojem področju izredno kreativna in že pripravlja nekaj idej za sodelovanje.

art.jpg
o projektu

DOGODKI

dogodki

USTVARJANJE

Najbolj smo ponosni na dekorativno dovršen dogodek OG, ki se je z občutkom za celostno podobo, konceptualno skladnostjo in smiselnostjo ideje izkazal kot dogodek z močno vsebino na vseh ravneh, od samega začetka do konca zabave. Zgodba ima tudi globlji pomen, bili smo pozorni na drobne podrobnosti, od nakupa vstopnice do zabave v klubu Mansion.

zYpper skrivne lokacije so bile v začetku drugače  obravnavane. Dekoracija je bila še osnovna, v zadnjem času pa je bila deležna več nadgradenj, ki so pri obiskovalcih pustile globok vtis.

ustvarjanj

GALERIJA

galerija
bottom of page