top of page

PROJEKTI

SUMMER

zYpper poletje je zgodba o poletju, ki krasi vse, kar ima poletje; utrip narave kamor seže pogled, toplota sonca na koži, občutek vetra v laseh in svežina vode na telesu. Vse, kar zYpper je nam je uspelo združimo v eno zgodbo, ki jo bomo zagotovo nadgrajevali in razvijali skozi poletja našega življenja. Pridružite se nam in jo dopolnite s svojo edinstveno energijo.

zYpper summer 1.7.2022-01.jpg

CASTLE

CGP zYpper Castle_POST Square.png

zYpper Castle je zgodba, ki oživlja čas grajskih zabav za mogočnimi zidovi in odkriva že pozabljene skrivnosti takratnega življenja. Glede na misterijo posmrtnega življenja in večkratne reinkernacije je prav gotovo v prejšnjem življenju marsikdo od nas bil del kakšnega grajskega doživetja. Pridruži se in ga podoživi, morda ti celo prebudi  zato je prav, da ga podoživiš in se nam pridružiš.

SECRET

zYpper Secret je naša najbolj dolgotrajna zgodba z katero smo pričeli našo ustanovitveno pot. Skrivnostna zabava o kateri vam ne razkrijemo ničesar, dokler ne pridete na dogodek in ga tudi sami nalastni koži ne podoživite. Vse je zakrito v kopico skrivnosti, ki si sledijo ena za drugo, glavno vodilo pa je druženje, povezovanje in elektronska glasba. Vse kar moraš narediti je, da za informacije povprašaš prijatelja, ki pozna zYpper. Pridruži se s svojimi najbližnjimi prijatelji.

zYpper Secret 1.10.2022-03.png

OG

OG spada pod zYpper in v skupino dogodkov zYpper Open. Polno ime blagovne znamke je Oldies Goldies. Namenjena je občinstvu, ki uživa v starejši različici house glasbe med leti 1998–2004. OG je bil prvič organiziran v sezoni 2018/19 v klubu Mansion v Celju. Koncept dogodka je sestavljen kot trilogija v posamezni sezoni od septembra do marca. Zgodba razvija in dopolnjuje skoraj vse dejavnosti, ki jih zYpper izvaja v svojem poslanstvu. Vključuje glasbo, fotografijo, ples in umetnost. Vse informacije je moč najti na www.oldiesgoldies.si. Gre za dovršen dogodek v širšem smislu in tudi na področju marketinga ter in povezanosti več aktivnosti v samo zgodbo. Obiščite OG ob naslednji priložnosti.

OPEN

zYpper OPEN je športni dogodek, ki ga razvijamo v duhu zdravega telesa, tekmovalnosti in druženja. Izjemen povdarek dajemo zdravemu načinu življenja, ki je za človeka izrednega pomena, zato smo v društvu zYpper precej aktivni in želimo vključiti v aktivno športno življenje širšo populacijo. Pridruži se nam in daj svoje fizično zdravje na prvo mesto.  

2022.08.06 zYpper Open-01.png

RADIJSKA ODDAJA

zYpper Classic je oddaja o clasični elektronski glasbi, ki je zaznamovala leto 1995-2008. Zelo znameniti zvok elektronske glasbe se je v današnjem času zelo približal stilu glasbe iz tistega oldies goldies časa. Oddajo ustvarja ustanovitelj društva zYpper Silverj in z več kot eno uro dolgim setom popestri petkove večere. Preklopi na  frekvence Radia Fantasy ob 20:00. 

zYpper eXclusive je radijska oddaja o elektronski glasbi v kateri ekskluzivno predvajamo sete številnih DJ-jev iz Slovenije in tudi tujine. Oddaja je pričela delovati na 2018 na frekvecah Radia Fantasy in do leta 2020 ustvarila 140 oddaj. Trenutno je oddaja v zYpper eXclusive v mirovanju, vsekakor pa imamo možnost to zanimivo zgodbo nadaljevati. 

DOBRODELNOST

Društvo zYpper si prizadeva za bolj pravično in solidarni družbi. Iz tega razloga smo se odločili, da se pridružimo dobrodelni akciji, ki jo spodbuja Aleksander Reberšak. Pomoč je namenjena dotični družini, ki v tekočem mesecu potrebuje pomoč. Odločili smo se, da od vsakega nakupljenega zYpper mercha v naši spletni trgovini odvedemo 1€ in ga prenesemo v donacijski fond. Prav tako odvedemo 1€ od katerekoli plačljive aktivnosti, ki jo društvo zYpper organizira javno ali v okviru članov društva.

bottom of page