SECRET

OBVESTILO ZA GOSTE

V KOLIKOR SI SE USPEŠNO VPISAL/A NA SEZNAM GOSTOV PROSIMO, DA SI POZORNO PREBEREŠ NASLEDNJE TOČKE. HVALA KER JIH SPOŠTUJEŠ IN UPOŠTEVAŠ.

1. INFORMACIJE

Informacije, povezavo in geslo posreduj samo bližnjim prijateljem, za katere želiš, da so s teboj na zYpper secret zabavi. Prav tako ne objavljal povezav na socialna ali druga javna omrežja. Ne želimo, da na zabavo pridejo vsem nepoznani in random gosti, ki ne vedo, kaj zYpper je in kaj razvijamo. V naprej hvala ker to upoštevaš. 

2. LOKACIJA

Lokacija, bo v vzdušju poletja, vode in sonca.  Zabava bo na prostem zato ne pozabi sončne kreme, flipflop sandal, sončne kreme, brisače in kopalk saj bomo nekje ob vodi in lokacijsko nekje v savinjski dolini. Link do razkrite lokacije prejmeš na dan dogodka (v soboto zgodaj zjutraj) na telefonsko številko, ki si jo navedel/la ob vpisu. V kolikor v soboto do 8:00 ure nisi prejel/a povezave za razkritje lokacije pošji SMS "LOKACIJA" na številko 031005674. Prosimo, da povezave z lokacijo ne deliš naprej (točka 1)

3. PARKING in PREVOZ na LOKACIJO

Prosimo, če zaradi prostorske stiske parkirate čim bolj skupaj in prideš s prijatelji skupaj in s čim manj vozili.

4. VSTOP in GIBANJE PO PRIZORIŠČU

Zabava se prične ob 10:00 uri in traja skozi celoten dan. Zaželjen prihod je med 10 in 12 uro, da se malo podružimo, nazdravimo, kopamo skupaj ogrejemo zabavo. Vmes bomo imeli kulinarični manefest različnih ekip, ki bodo v okviru zYpper Chili eventa kuhali Chili con Carne in s tem družabno tekmovali, ti pa kot gost/ja sodeloval/a pri ocenjevanju kdo je pripravil naboljšega. Zvečer pa se prirpavimo na prižig kurišč in s tem zabavo nadaljujemo.

5. SEZNAM GOSTOV

Na zabavo lahko pridejo samo tvoji bližnji prijatelji, ki morajo biti predhodno vpisani na seznam gostov. Prosimo, da poskrbiš, da se tvoji prijatelji katere si povabil/a pravočasno vpišejo. Prosimo tudi, da upoštevaš pravilo in na dan dogodka sabo ne pripelješ prijateljev, ki niso predhodno vpisali na seznam gostov. Imej na skrbi, da jih o tem pravočasno obvestiš in da se vpišejo. V kolikor so predolgo odlašali jih na to tudi opozori, da naslednjič pohitijo z vpisom.

6. DONACIJA:

Hvaležni smo ti, da si se odzval/a povabilu, prispeval/a delež po izbiri in s tem pripomogel/a k razvoju blagovno znamko zYpper. Hkrati moramo povdariti, da s tem tudi pomagaš polniti zYpper Charity Fond, ki ga namenjamo najšibkejšim. Več informacij na www.zypper.si/fundation.

7. SMETI

Bodi odgovoren/a do narave in smeti meči v koš in ne na okoli oz na tla. 

8 KAJENJE

Tokrat smo na prostem in ne bo omejitev glede kajenja. Edina omejitev je, da ogorke mečeš v pepelnike oz kurišče in ne na okoli. 

9. DOSTOJNO OBNAŠANJE

Držimo se družbenega načela, da smo prijazni in solidarni do vseh gostov. Zbrali samo se samo takšni z veliko dobre volje, da skupaj nazdravimo in se imamo lepo. Zato je nezaželjeno kakršno koli spodbujanje konflikta in iz tega razloga ne vabite na zabavo problematičnih in konfliktnih oseb. Hvala . . . .

10. PIJTE ODGOVORNO

Prosimo, če piješ odgovorno in za zabavo. Prav tako na dogodek ne prinašaj lastne pijače. Kot vedno je tudi tokrat za žejo poskrbljeno.

 

11. PREPOVEDANE SUBSTANCE

V Društvu zYpper se držimo načela, da javno zavračamo prepovedane substance in želimo s tem načelom dokazati, da se lahko ima vsak posameznik ob dobri družbi in glasbi tudi brez substanc zelo lepo, če ne celo veliko bolje. Če pa že pa:

- za lastno uporabo in bodi strogo diskreten/a,

- ne nagovarjaj drugih gostov v uporabo

- kakršna koli preprodaja je strogo nezaželjena

Prosimo, da se držiš našega načela in širiš med gosti naš moto "Music is the answer!"

Se vidimo in uživajmo poletje kot, da je zadnje ;)

zYpper community