PRAVNO

POLITIKA PIŠKOTKOV

1. Kaj so piškotki?

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih mestih, to spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. To so majhne datoteke, ki se prenesejo na vaš računalnik. Na tej strani je opisano, katere podatke zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo včasih shraniti te piškotke. Delili bomo tudi, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to določene elemente funkcionalnosti spletnih mest zniža ali 'zlomi'. Za splošnejše informacije o piškotkih si oglejte članek Wikipedije o piškotkih HTTP.

 

2. Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz opisanih razlogov. Na žalost v večini primerov ni standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajamo na to spletno mesto. Priporočljivo je, da ohranite vse piškotke, četudi niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, zlasti, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

3. Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v svojem brskalniku (za to glejte pomoč za brskalnik). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na funkcionalnost tega in mnogih drugih spletnih mest, ki jih obiščete. Če onemogočite piškotke, se ponavadi tudi onemogočijo nekatere funkcije in funkcije tega spletnega mesta. Zato je priporočljivo, da piškotkov ne onemogočite.

4. Piškotki, ki smo jih nastavili

 • Piškotki, povezani z računom

Če ustvarite račun pri nas, bomo uporabili piškotke za upravljanje postopka prijave in splošno administracijo. Ti piškotki se običajno izbrišejo, ko se odjavite, v nekaterih primerih pa lahko ostanejo, da si zapomnijo nastavitve vašega spletnega mesta, ko se odjavite.

 • Piškotki, povezani s prijavo

Ko ste prijavljeni, uporabljamo piškotke, da si lahko zapomnimo to dejstvo. To vam preprečuje, da bi se morali prijaviti vsakič, ko obiščete novo stran. Ti piškotki se običajno odstranijo ali počistijo, ko se odjavite, da zagotovite dostop do omejenih funkcij in območij le, ko ste prijavljeni.

 • Piškotke, povezane z e-novicami  

To spletno mesto ponuja storitve naročanja na novice ali e-pošto, piškotke pa lahko uporabite za zapomnitev, ali ste že registrirani, in za prikaz določenih obvestil, ki bi lahko veljala samo za naročene / odjavljene uporabnike.

 • Naročila obdelujejo povezane piškotke

Spletno mesto ponuja elektronsko poslovanje ali plačilne storitve, nekateri piškotki pa so bistveni za zagotovitev, da se vaše naročilo zapomni med stranmi, da ga bomo lahko pravilno obdelali.

 • Piškotki, povezani z anketami  

Občasno ponujamo uporabniške ankete in vprašalnike, s katerimi dobimo zanimiv vpogled, koristna orodja ali natančneje razumemo našo bazo uporabnikov. Te ankete lahko uporabljajo piškotke, da si zapomnijo, kdo je že sodeloval v anketi, ali da vam po spremembi strani zagotovijo natančne rezultate.

 • Obrazci povezani piškotki

Ko podatke pošljete prek obrazca, kot so tisti, ki jih najdete na straneh za stike, ali obrazci za komentarje, so lahko piškotki nastavljeni tako, da si zapomnijo vaše uporabniške podatke za prihodnjo korespondenco.

 • Piškotki za nastavitve spletnega mesta

Da bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tem spletnem mestu, nudimo funkcionalnost za nastavitev vaših nastavitev glede načina delovanja te strani, ko jo uporabljate. Da si zapomnimo vaše nastavitve, moramo nastaviti piškotke, tako da bodo te informacije lahko poklicane, kadar vaše nastavitve vplivajo na interakcijo s stranjo.

5. Piškotki tretjih oseb  

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke zaupanja vrednih tretjih oseb. V naslednjem razdelku je podrobno opisano, katere piškotke tretjih oseb lahko naletite na tej spletni strani.

 • To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na spletu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno mesto, in načineje, kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Ti piškotki lahko sledijo stvarem, na primer, koliko časa preživite na spletnem mestu in straneh, ki jih obiščete, da lahko še naprej ustvarjamo privlačno vsebino. Za več informacij o piškotkih Google Analytics glejte uradno stran Google Analytics.

 • Analiza tretjih oseb se uporablja za sledenje in merjenje uporabe tega spletnega mesta, da lahko še naprej ustvarjamo privlačno vsebino. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, na primer, koliko časa preživite na spletnem mestu ali na straneh, ki jih obiščete, kar nam pomaga razumeti, kako lahko spletno mesto izboljšamo za vas.

 • Občasno preizkusimo nove funkcije in na način, kako je spletno mesto dostavljeno, občutno spremenimo. Ko še vedno preizkušamo nove funkcije, se lahko s temi piškotki zagotovimo, da boste na spletnem mestu prejeli dosledno izkušnjo in hkrati razumeli, katere optimizacije naši uporabniki najbolj cenijo.

 • Ko prodajamo izdelke, je za nas pomembno, da razumemo statistične podatke o tem, koliko obiskovalcev našega spletnega mesta dejansko opravi nakup in kot takšni so ti podatki, ki jim bodo ti piškotki sledili. To je za vas pomembno, saj pomeni, da lahko natančno oblikujemo poslovne napovedi, ki nam omogočajo spremljanje stroškov oglaševanja in izdelkov, da zagotovimo čim boljšo ceno.

 • Storitev Google AdSense, ki jo uporabljamo za oglaševanje, uporablja piškotek DoubleClick za prikazovanje ustreznejših oglasov po spletu in omejuje število prikazov določenega oglasa. Za več informacij o Google AdSense glejte uradna pogosta vprašanja o zasebnosti za Google AdSense.

 • Na tej strani uporabljamo tudi gumbe in / ali vtičnike za družabna omrežja, ki vam omogočajo, da se na različne načine povežete s svojim socialnim omrežjem. Da bi ta delovala na naslednjih spletnih mestih v družabnih medijih, vključno z; Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, Twitter bodo prek našega spletnega mesta nastavili piškotke, ki se lahko uporabljajo za izboljšanje vašega profila na njihovi spletni strani ali prispevajo k podatkom, ki jih hranijo za različne namene, opisane v njihovih pravilnikih o zasebnosti.

 

6. Več informacij

Upajmo, da vam je to pojasnilo in kot smo že omenili, če obstaja nekaj, za kar niste prepričani, ali ga potrebujete ali ne, je običajno varneje, če piškotke pustite omogočene, če deluje z eno od funkcij, ki jih uporabljate na naši spletni strani. Če pa še vedno iščete več informacij, nas lahko kontaktirate na enega izmed naših najprimernejših načinov stika: E-naslov: info@zYpper.si Attn. zYpper pooblaščenec za zasebnost

 
 

POLITIKA ZASEBNOSTI

Pri zYpperju zasebnost jemljemo zelo resno in naš cilj je vedno komunicirati s svojimi podporniki na najučinkovitejši in najučinkovitejši način, hkrati pa zaščititi občutljive osebne podatke, ki jih zbiramo. Ta izjava o politiki zasebnosti (»Politika zasebnosti«) Društva za razvoj glasbene in socialne kulture zYpper, (»zYpper«) je namenjena zagotavljanju uporabnika (»VI«) spletnega mesta zYpper, ki se nahaja na www.zYpper.si (»Spletno mesto«) naslednje informacije:

1. Zbirka informacij zYpper

2. Kako uporabljamo vaše podatke

3. Kako delimo vaše podatke

4. Glede zbiranja, uporabe in distribucije

5. Popravite morebitne netočnosti v informacijah.

6. Hramba podatkov

7. Kako stopiti v stik z nami

1. Zbiranje informacij

zYpper je edini lastnik informacij, zbranih na spletnem mestu zYpper. Teh informacij ne bomo prodajali, delili ali dajali v najem drugim na drugačne načine, kot so razkriti v tej izjavi. Osebne podatke o vas lahko zbiramo tudi, ko komunicirate z nami na spletnih mestih v družabnih medijih in drugih tretjih oseb, lahko pa tudi samodejno zbiramo podatke, ki lahko vsebujejo osebne podatke, kot je opisano v zYpperjevi politiki piškotkov. Te osebne podatke lahko uporabimo, kadar je to v našem zakonitem interesu, za naslednje namene:

- da stopimo v stik z vami in odgovorimo na vaše zahteve in poizvedbe;

- za prilagoditev vašega obiska in uporabe naših internetnih storitev ter za pomoč pri uporabi teh storitev;

- za izvajanje, spremljanje in analizo našega poslovanja ali poslovanja na spletnem mestu;

- in da se obrnete na vas (razen če nam ne sporočite, da nam je ljubše) v zvezi z publikacijami, bilteni, čiščenjem in drugimi dogodki, ki bi vas lahko zanimali.

Če ne želite prejemati publikacij ali podrobnosti o dogodkih, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali, lahko to storite s klikom na povezavo za odjavo v elektronskih tržnih komunikacijah. zYpper zbira informacije od naših uporabnikov na več različnih točkah našega spletnega mesta, vključno z: A) Podatki o računu

B) Podatki o plačilu

C) Zbirke tretjih oseb

D) Piškotki

E) Dnevniške datoteke

A) Podatki o računu

Za nakup izdelkov na spletnem mestu mora uporabnik najprej izpolniti obrazec za registracijo. Med registracijo mora uporabnik navesti svoje kontaktne podatke (na primer ime in e-poštni naslov). Te informacije se uporabljajo za stik z uporabnikom glede izdelkov na naši spletni strani, za katere je izrazil zanimanje.

- Polno ime

- Email naslov

- Naslov za pošiljanje

- Telefonska številka (neobvezno)

B) Podatki o plačilu

Od uporabnika zahtevamo podatke na našem obrazcu za naročilo, da lahko obdelujemo vse nakupe s pomočjo neodvisnega partnerja. Tu mora uporabnik navesti kontaktne podatke (na primer ime in naslov za dostavo) in finančne podatke (na primer številko kreditne kartice, datum poteka veljavnosti). Ti podatki se uporabljajo za zaračunavanje in izpolnjevanje naročil strank. Če imamo težave z obdelavo naročila, se ti kontaktni podatki uporabijo za stik z uporabnikom.

- Naslov za pošiljanje računa

- Vrsta kreditne kartice

C) Zbirke tretjih oseb

Tretje osebe uporabljamo za zbiranje in shranjevanje naših podatkov o računu in plačilih v skladu s to politiko zasebnosti ter drugih informacij, povezanih s prostovoljnim delom in storitvami za stranke.

- Enwid (to so platforme, ki tehnično zbirajo in hranijo podatke o vseh transakcijah prek naše strani za plačilo)

- Stripe (to je aplikacija, ki jo uporabljamo za zbiranje podatkov o kreditni kartici. Do nje se dostopa prek Enwida, tehnično pa ni Enwid)

- MailChimp (to je platforma, ki zbira ime in e-poštni naslov za trženje na kraju samem prek obrazcev MailChimp)

- Formstack (to je platforma, ki jo uporabljamo za zbiranje in shranjevanje informacij za ljudi, ki želijo izvajati čiščenje tako doma kot v tujini)

- CookieBot (to je aplikacija, s katero uporabnikom v EU, ki uporabljajo naše spletno mesto, omogočimo popolno upravljanje njihovih podatkov, vključno z izbrisnimi pravicami)

- Givingloop (to je aplikacija, ki jo uporabljamo za zbiranje podatkov o kreditni kartici za donacije. Do nje dostopa Enwid, tehnično pa ni Enwid)

D) Piškotki

Piškotek je del podatkov, shranjen na uporabnikovem trdem disku, ki vsebuje informacije o uporabniku. Uporaba piškotka na naši spletni strani nikakor ni povezana z osebnimi podatki. Ko uporabnik zapre svoj brskalnik, piškotek preprosto preneha. Na primer, z nastavitvijo piškotka na našem spletnem mestu uporabniku ne bi bilo treba večkrat prijaviti gesla, s čimer bi prihranil čas, ko je na našem spletnem mestu. Če uporabnik zavrne piškotek, lahko še vedno uporablja naš spletnem mestu. Edina pomanjkljivost tega je, da bo uporabnik na nekaterih področjih našega spletnega mesta omejen. Piškotki nam lahko tudi omogočajo sledenje in ciljanje interesov naših uporabnikov za izboljšanje izkušnje na naši spletni strani. Nekateri naši poslovni partnerji na naši spletni strani uporabljajo piškotke (na primer oglaševalci). Vendar nimamo dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi. Za osebne podatke, za katere velja splošna uredba Evropske unije o varstvu podatkov („GDPR“), se pri obdelavi podatkov zanašamo na več pravnih podlag. Sem spada tudi, ko ste dali soglasje, ki ga lahko kadar koli umaknete z uporabo nastavitev računa; kadar je obdelava potrebna za izvedbo pogodbe z vami, na primer pogojev storitve; in naši zakoniti poslovni interesi, na primer pri izboljšanju, prilagajanju in razvoju storitev, trženju novih funkcij ali izdelkov, ki bi lahko bili zanimivi, in spodbujanju varnosti in zaščite, kot je določeno v tej politiki zasebnosti.

E) Dnevnik datotek

Naslove IP uporabljamo za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov in zbiranje širokih demografskih podatkov za skupno uporabo. Naslovi IP niso povezani z osebnimi.

 

2. Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za naslednje namene:

- Zagotavljanje storitev in izdelkov

- Izboljšati storitve in izdelke (v ustreznem obsegu)

- Da vam dostavimo izdelke in storitve (na primer polno ime in naslov za dostavo)

- Za izboljšanje storitev (na primer podatke uporabljamo za odpravljanje težav, analizo in preskušanje podatkov ter za razvoj novih funkcij)

- Za izmenjavo informacij o našem podjetju (prek našega glasila)

- Za izmenjavo informacij o novih izdelkih (prek našega glasila)

- Za izmenjavo informacij o zYpper dogodkih (prek našega glasila)

3. Kako se delijo vaše informacije

Združene demografske podatke bomo delili s svojimi partnerji in oglaševalci. To ni povezano z nobenimi osebnimi podatki, ki bi lahko identificirali katero koli osebo. Za pošiljanje naročil uporabljamo zunanjo podjetje za obdelavo kreditnih kartic pa uporabnikom zaračunava blago in storitve. Ta podjetja ne hranijo, delijo, shranjujejo ali uporabljajo osebnih podatkov za kakršne koli sekundarne namene. Za zagotavljanje posebnih storitev sodelujemo z drugimi tretjimi osebami, kot so Enwid, Stripe, CookieBot, MailChimp, Formstack in Givingloop. Ko se uporabnik prijavi za te storitve, bomo delili imena ali druge kontaktne podatke, ki jih potrebuje tretja oseba za zagotavljanje teh storitev. Te stranke ne smejo uporabljati osebnih podatkov, razen za namen zagotavljanja teh storitev. Vaše podatke lahko delimo tudi iz pravnih razlogov ali zaradi preprečevanja škode. Informacije o vas lahko hranimo ali razkrijemo v skladu z zakoni, predpisi, pravnimi postopki ali vladnimi zahtevami; uveljavljati zakonske pravice ali se braniti pred pravnimi zahtevki; ali za preprečevanje, odkrivanje ali preiskovanje nezakonitih dejavnosti, goljufij, zlorab, kršitev naših pogojev ali groženj varnosti storitev. Če sodelujemo pri združitvi, prevzemu ali prodaji premoženja, bomo še naprej izvajali ukrepe za zaščito zaupnosti osebnih podatkov in prizadete uporabnike obveščali pred prenosom kakršnih koli osebnih podatkov na novo osebo.

4. Katere izbire so vam na voljo glede zbiranja, uporabe in distribucije informacij

A) Povezave

To spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Upoštevajte, da (zYpper) nismo odgovorni za prakse zasebnosti takih drugih spletnih mest. Uporabnike spodbujamo, da se zavedajo, ko zapustijo naše spletno mesto, in preberejo izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki zbira osebne podatke. Ta izjava o zasebnosti velja izključno za podatke, ki jih zbira to spletno mesto.

 

B) glasilo

Če se želi uporabnik naročiti na naše novice, prosimo za kontaktne podatke, kot sta ime in e-poštni naslov.

 

C) Ankete in natečaji

Občasno naše spletno mesto od uporabnikov zahteva informacije z anketami ali natečaji. Sodelovanje v teh anketah ali natečajih je popolnoma prostovoljno, zato ima uporabnik možnost, da razkrije te informacije ali ne. Zahtevane informacije lahko vključujejo kontaktne podatke (kot so ime, e-poštni naslov in / ali naslov za dostavo) in demografske podatke (kot so poštna številka, spol ali starost). Kontaktni podatki bodo uporabljeni za obveščanje zmagovalcev in podelitev nagrad. Podatki ankete bodo uporabljeni za spremljanje ali izboljšanje uporabe in zadovoljstva te strani.

D) Povej prijatelju

Če se uporabnik odloči, da bo našo referenčno storitev uporabil za obveščanje prijatelja o našem spletnem mestu, ga prosimo za njegovo ime in e-poštni naslov. zYpper bo prijatelju samodejno poslal enkratno e-poštno sporočilo in ga povabil, naj obišče spletno mesto. zYpper shranjuje te podatke izključno z namenom pošiljanja tega enkratnega e-poštnega sporočila. Prijatelj nas lahko kontaktira na info@zYpper.si in zahteva odstranitev teh podatkov iz naše baze podatkov.

E) Varnost

To spletno mesto sprejema vse varnostne ukrepe za zaščito podatkov naših uporabnikov. Ko uporabniki prek spletnega mesta pošiljajo občutljive podatke, so vaši podatki zaščiteni tako na spletu kot tudi zunaj njega. Ko naš obrazec za registracijo / naročilo zahteva, da uporabniki vnesejo občutljive podatke (na primer številko kreditne kartice in / ali številko socialne varnosti), so ti podatki šifrirani in zaščiteni z najboljšo šifrirno programsko opremo v tej panogi - SSL. Medtem ko je na varni strani, kot je naš obrazec za naročilo, ikona ključavnice na dnu spletnih brskalnikov, kot sta Google Chrome in Microsoft Internet Explorer, zaklenjena, v nasprotju z nezaklenjeno ali odprto, ko samo »brskate«. Če želite izvedeti več o SSL, sledite tej povezavi: https://en.wikipedia.org/wiki/Transport_Layer_Security. Medtem ko za zaščito občutljivih podatkov v spletu uporabljamo šifriranje SSL, prav tako storimo vse, kar je v naši moči, da zaščitimo informacije o uporabnikih zunaj spleta. Vse informacije naših uporabnikov, ne le zgoraj omenjene občutljive informacije, so v naših pisarnah omejene. Dostop do osebnih podatkov lahko dobijo le zaposleni, ki potrebujejo podatke za opravljanje določenega dela (na primer naš uradnik za obračun ali predstavnik službe za stranke). Naši zaposleni morajo ob zapustitvi mize uporabljati ohranjevalnike zaslona, zaščitene z geslom. Ko se vrnejo, morajo znova vnesti geslo, da ponovno pridobijo dostop do vaših podatkov. Poleg tega so VSE zaposleni na tekočem z našimi praksami glede varnosti in zasebnosti. Vsako četrtletje in ob vsakem dodajanju novih pravilnikov so zaposleni obveščeni in / ali opomnjeni o pomenu, ki ga pripisujemo zasebnosti, in o tem, kaj lahko storijo za zaščito informacij naših strank.

F. Vrsta varnostnih postopkov

Na koncu strežniki, na katerih shranjujemo osebne podatke, ostanejo v varnem okolju, za zaklenjeno kletko. Če imate kakršna koli vprašanja glede varnosti na naši spletni strani, lahko pošljete e-poštno sporočilo na info@zYpper.si.

G) Posebne ponudbe

Novi in ​​uveljavljeni člani bodo občasno prejeli informacije o izdelkih, storitvah, posebnih ponudbah in naših glasilih. Zaradi spoštovanja zasebnosti naših uporabnikov predstavljamo možnost, da ne prejemamo tovrstnih sporočil. Glejte našo izbiro in zavrnitev v spodnjem dopisu 7.

H. Posodobitve spletnega mesta in storitev

Pošljemo tudi posodobitve uporabniškega spletnega mesta in obvestil o storitvah. Uporabniki se ne morejo odjaviti od obvestil o storitvah, ki vsebujejo pomembne informacije o storitvi. Z uporabnikom komuniciramo za zagotavljanje zahtevanih storitev in v zvezi z vprašanji v zvezi z njegovim računom po e-pošti ali telefonu.

5. Kako lahko popravite morebitne netočnosti v podatkih.

Omogočamo vam dostop in nadzor vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tej politiki zasebnosti. Če živiš v Evropskem gospodarskem prostoru, Združenem kraljestvu in Švici (v nadaljnjem besedilu: imenovane države), vi imeti številne zakonske pravice v zvezi z vašimi podatki,

6. Hramba podatkov

Vaše podatke bomo hranili 6 mesecev od trenutka, ko jih prvič zberemo, če nimate dodatne dejavnosti ali dokler se ne odjavite, kar nastopi prej.

A) Politike za otroke

Da bi spoštoval zasebnost mladoletnikov, zYpper zavestno ne zbira, ne vzdržuje in ne obdeluje osebnih podatkov, ki jih prek naših internetnih storitev posreduje kdor koli, mlajši od 18 let. V kolikor zYpper zbira osebne podatke o mladoletnikih v okviru ene od Za namene, omenjene v izjavi, bo 4ocean to storil le z ustreznim soglasjem ali če je drugače dovoljeno z veljavno zakonodajo.

 

B) Vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji

V skladu s Kalifornijskim civilnim zakonikom, oddelek 1798.83, imajo stranke v Kaliforniji pravico zahtevati informacije o tem, ali je podjetje osebne podatke razkrilo tretjim osebam za namene neposrednega trženja tretjih oseb. zYpper ne prodaja ali deli vaših osebnih podatkov s tretjimi podjetji za namene neposrednega trženja brez vašega soglasja.

 

C) Mednarodni prenosi podatkov

Za zakonit prenos osebnih podatkov po vsem svetu se bomo zanašali na več pravnih podlag. Sem spadajo vaše soglasje, zasebnostni ščit EU-ZDA in Švice-ZDA ter odobritev vzorčnih pogodbenih klavzul s strani Evropske komisije, ki zahtevajo določeno zaščito zasebnosti in varnosti. Kopije vzorčnih pogodbenih klavzul lahko dobite tako, da nas kontaktirate. 4ocean spoštuje načela Privacy Shield glede zbiranja, uporabe, skupne rabe in hrambe osebnih podatkov, kot je opisano v našem certifikatu politike zasebnosti. zYpper je pod nadzorom Ministrstva za notranje zadeve Republike Slovenije in ostaja odgovoren za osebne podatke, ki jih posredujemo drugim, ki jih obdelujejo v našem imenu, kot je opisano v poglavju Kako se delijo informacije. Če imate pritožbo glede skladnosti z zaščito zasebnosti, nas kontaktirajte. Pritožbo lahko napotite tudi na naš izbrani neodvisni organ za reševanje sporov, Mednarodni center za reševanje sporov http://go.adr.org/privacyshield.html Upoštevajte, da imajo države, v katerih delujemo, zakone o zasebnosti in varstvu podatkov, ki se razlikujejo od zakonov vaše države in so morda manj zaščitni. S tem tveganjem se strinjate, ko ustvarite račun zYpper in kliknete »Strinjam se« za prenos podatkov, ne glede na to, v kateri državi živite. Če pozneje želite umakniti svoje soglasje, lahko izbrišete svoje podatke, kot je opisano v pravilniku o zasebnosti. Pravico imate vložiti pritožbo glede svojih podatkov pri ustreznem nadzornem organu. 

D) Popravek / posodabljanje osebnih podatkov:

Če se spremenijo osebni podatki uporabnika (na primer vaša poštna številka) ali če uporabnik ne želi več naše storitve, si bomo prizadevali zagotoviti način popravljanja, posodabljanja ali odstranjevanja osebnih podatkov tega uporabnika, ki nam jih je posredoval. Običajno je to mogoče storiti na strani uporabniškega računa ali po e-pošti naši podpori strankam na info@zYpper.si ali s pisno zahtevo na: Društvo za razvoj glasbenih in socialnih kultur zYpper Šlandrov trg 1,

3310 Žalec

P. Izbira / izključitev

Naši uporabniki imajo možnost, da se na mestu, kjer jih prosimo za informacije, "onemogočijo", da se njihovi podatki uporabljajo za namene, ki niso neposredno povezani z našim spletnim mestom. Naš obrazec za naročilo ima na primer mehanizem „izključitve“, tako da lahko uporabniki, ki pri nas kupijo izdelek, vendar ne želijo nobenega tržnega gradiva, e-poštni naslov izključijo z naših seznamov. Uporabniki, ki ne želijo več prejemati našega glasila ali promocijskega materiala od naših partnerjev, se lahko odločijo za prejemanje teh sporočil s klikom na gumb za odjavo, odjavo ali nam pošljejo e-pošto na info@zYpper.si ali s pisno zahtevo na naslov:

Društvo za razvoj glasbenih in socialnih kultur zYpper Šlandrov trg 1,

3310 Žalec

P. Izbira / izključitev

 

Uporabniki našega spletnega mesta so vedno obveščeni, kadar njihove podatke zbira katera koli zunanja stranka. To počnemo, da se lahko naši uporabniki na podlagi informacij odločijo, ali naj nadaljujejo s storitvami, ki zahtevajo zunanjo stran, ali ne.

E) Obveščanje o spremembah Če se odločimo spremeniti svojo politiko zasebnosti, bomo te spremembe objavili na naši spletni strani, tako da se naši uporabniki vedno zavedajo, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in jih v morebitnih okoliščinah razkrijemo. Če se kadar koli odločimo, da bomo uporabili osebne podatke na način, ki se razlikuje od navedenega v času, ko so bili zbrani, bomo o tem obvestili uporabnike po e-pošti. Uporabniki bodo imeli na izbiro, ali bomo njihove podatke uporabljali na drugačen način. Podatke bomo uporabili v skladu s politiko zasebnosti pod katere informacije so bile zbrane.

7. Kako stopiti v stik z nami

Če imate vprašanja, predloge ali pomisleke glede te politike ali glede uporabe vaših podatkov, se obrnite na nas na info@zYpper.si ali s pisno zahtevo na: Društvo za razvoj glasbenih in socialnih kultur zYpper Šlandrov trg 1,

3310 Žalec

Če živite v Evropski Uniji, Združenem kraljestvu ali Švici in želite uveljaviti katero od svojih zakonskih pravic, se obrnite na našega uradnika za zasebnost na info@zYpper.si ali s pisno zahtevo na:

Društvo za razvoj glasbenih in socialnih kultur zYpper

Šlandrov trg 1,

3310 Žalec

 

POGOJI UPORABE

1. Uvod

A) Ta dokument opisuje politiko sprejemljive uporabe (Politika uporabe), v skladu s katero lahko vi, uporabnik (Vi) dostopate do vsebine in funkcionalnosti spletnega mesta, dostopnega na www.zYpper.si (»Spletno mesto«).

B) Spletno mesto vsebuje informacije o Društvu za razvoj glasbene in družbeje kulture zYpper (zYpper). Spletno mesto svojim uporabnikom omogoča, da posredujejo osebne podatke, vključno z, vendar ne omejeno, na osebne podatke, vključno z imenom, fizičnim naslovom, e-poštnim naslovom in telefonsko številko. Pravilnik o uporabi vključuje pravilnik o zasebnosti (»Pravilnik o zasebnosti«), ki je dostopen na spletnem mestu in je tukaj vključen s sklicevanjem. Prosimo, pozorno preberite Politiko uporabe in Politiko zasebnosti. Če ne izpolnjujete spodaj navedenih pogojev za upravičenost ali se ne strinjate s pogoji politike uporabe in politike zasebnosti, spletnega mesta ne smete uporabljati.

C) Politiko uporabe in politiko zasebnosti lahko občasno pregleda zYpper. Popravljeni pravilnik o uporabi in pravilnik o zasebnosti bo zYpper objavil na spletnem mestu, ko bodo na voljo. Prosimo, redno pregledujte Pravilnik o uporabi in Pravilnik o zasebnosti, saj veljata za vse uporabnike spletnega mesta. S tem se strinjate, da boste ob prvi priložnosti pregledali kakršno koli spremembo ali revizijo Pravilnika o uporabi in Pravilnika o zasebnosti, poleg tega pa se strinjate, da vas zavezuje kakršna koli sprememba ali revizija Politike uporabe in Politike zasebnosti, ki jo je opravil zYpper.

2. Upravičenost

Za obisk in uporabo spletnega mesta morate biti stari najmanj 18 let. Če niste stari najmanj 18 let, morate biti stari najmanj 13 let in imeti dovoljenje staršev ali skrbnika za obisk in uporabo spletnega mesta. Z dostopom do spletnega mesta in njegovo uporabo izjavljate in jamčite družbi zYpper, da ste stari vsaj 18 let, ali če niste, da ste stari najmanj 13 let in imate dovoljenje staršev ali skrbnika za obisk in uporabo spletnih strani. in da imate zmožnost in pooblastilo, da spoštujete Politiko uporabe in Politiko zasebnosti. zYpperju tudi izjavljate, da spletnega mesta ne boste uporabljali na način, ki ni v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi v vaši jurisdikciji.

3. Registracija in uporabniški račun

Če želite dostopati do nekaterih delov spletnega mesta, morate najprej ustvariti račun. Nikoli ne smete uporabljati računa drugega uporabnika brez izrecnega pisnega dovoljenja tega imetnika računa in zYpper-ja. Ko ustvarjate svoj račun, morate navesti natančne in popolne podatke. Podatki, ki jih predložite, bodo uporabljeni v skladu s politiko zasebnosti. Za dejavnost, ki se zgodi v vašem računu, ste odgovorni izključno sami, uporabniško ime in geslo računa pa morate varovati. O kakršni koli kršitvi varnosti ali nepooblaščeni uporabi računa morate nemudoma obvestiti zYpper. Svojega uporabniškega imena, gesla ali drugih podatkov o dostopu do računa ne smete začasno ali trajno deliti z nobeno drugo stranjo in odgovorni ste za vse uporabe registracije vašega spletnega mesta, uporabniškega imena in gesla, ne glede na to, ali ste vi to odobrili. Strinjate se, da boste zYpper takoj obvestili o kakršni koli nepooblaščeni uporabi vašega računa, profila, uporabniškega imena ali gesla, odvisno od primera. Razumete in potrjujete, da nimate lastniških pravic na računih spletnega mesta, in če prekličete račun, se lahko po presoji zYpper iz podatkovnih baz spletnega mesta izbrišejo vsi podatki o vašem računu.

4. Omejitve uporabnika

Spletnega mesta ne smete uporabljati za prenos, objavo, distribucijo, shranjevanje ali uničenje gradiva, vključno z neomejeno vsebino, kakršne koli vrste materiala, ki:

- krši veljavno zakonodajo ali predpis; na kakršen koli način krši avtorske pravice, blagovno znamko, poslovno skrivnost ali druge pravice intelektualne lastnine drugih ali krši njihovo zasebnost, javnost ali druge osebne pravice; je obrekljiv, nespodoben, grozeč, žaljiv ali sovražen.

Prav tako vam je prepovedano kršiti ali poskušati kršiti varnost spletnega mesta, vključno z naslednjimi dejavnostmi:

- dostop do podatkov, ki niso namenjeni takšnemu uporabniku, ali prijava v strežnik ali račun, do katerega uporabnik nima dovoljenja; poskus odkrivanja, skeniranja ali preizkušanja ranljivosti sistema ali omrežja ali kršitev varnostnih ukrepov ali ukrepov za preverjanje pristnosti brez ustreznega dovoljenja; poskus poseganja v storitve za katerega koli uporabnika, gostitelja ali omrežje, vključno z, neomejeno, z oddajo virusa na spletno mesto; preobremenitev, "poplava", "neželena pošta", "bombardiranje pošte" ali "zrušitev"; ponarejanje katere koli glave paketa TCP / IP ali katerega koli dela informacij v glavi v katerem koli objavljanju e-pošte ali novice. Kršitve varnosti sistema ali omrežja lahko povzročijo civilno in / ali kazensko odgovornost. zYpper lahko preiskuje primere, ki lahko vključujejo takšne kršitve, in lahko pridobi podporo organov kazenskega pregona ter sodeluje z njimi pri pregonu uporabnikov, povezanih s takimi kršitvami.

5. Posebne dovoljene in prepovedane uporabe

Odgovorni ste izključno za podatke o svojem računu, profil, vsebino in druge informacije, ki jih pošljete, objavite, naložite, delite ali shranite na spletnem mestu (»Vsebina«). Strinjate se, da z oddajo vsebine ali drugačno uporabo spletnega mesta ne boste lažni za nobeno osebo ali na spletno mesto oddali kakršnih koli materialov ali vsebin, ki so lažne, netočne, zavajajoče, nezakonite ali drugače kršijo vaše obveznosti iz tega pravilnika o uporabi. S tem tudi izjavljate, da so informacije in vsebina, ki jo pošljete, objavite, naložite, delite ali shranite, resnični in pravilni ter da so kakršne koli vaše navedbe resnične in pravilne. zYpper si pridržuje pravico, da izžene uporabnike in prepreči njihov nadaljnji dostop do spletnega mesta zaradi kršitve pravil uporabe ali veljavnih zakonov, pravil ali predpisov. zYpper izrecno prepoveduje kakršno koli drugo uporabo spletnega mesta in vsi uporabniki se strinjajo, da ne bodo storili ničesar od naslednjega:

- ne glede na vse, kar je v nasprotju s tem, uporabite ali poskusite uporabiti kateri koli motor, programsko opremo, orodje, agent ali drugo napravo ali mehanizem (vključno z brskalniki, pajki, roboti, avatarji ali inteligentnimi agenti) za krmarjenje ali iskanje po spletnem mestu;

- dešifrirati, razstaviti, razstaviti ali obratno izdelati katero koli programsko opremo, ki vključuje ali na kakršen koli način sestavlja del spletnega mesta;

- na kakršen koli način kopirati ali podvojiti katero koli gradivo spletnega mesta brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja podjetja zYpper (razen za vašo osebno nekomercialno uporabo, ki vam pomaga pri uporabi spletnega mesta v skladu s tem pravilnikom o uporabi, v tem primeru vam zYpper odobri in s tem sprejemate omejeno, neizključno, preklicljivo licenčnino za brezplačno licenciranje za združevanje, kopiranje ali podvajanje gradiva spletnega mesta za tako omejen namen);

- okvir ali povezavo do vseh informacij, ki so na voljo na spletnem mestu;

- izogibati se, onemogočiti ali kako drugače posegati v varnostne značilnosti spletnega mesta ali funkcije, ki preprečujejo ali omejujejo uporabo ali kopiranje katerega koli gradiva spletnega mesta ali uveljavljajo omejitve glede uporabe spletnega mesta ali gradiva na njem.

Strinjate se, da ne boste spreminjali ali spreminjali (ali poskušali spremeniti ali spremeniti) nobenega dela spletnega mesta in ne distribuirati nobenega dela gradiva na spletnem mestu brez predhodnega pisnega dovoljenja zYpper-ja. Če menite, da kakršno koli gradivo in vsebina, objavljena na spletnem mestu ali dostopna prek spletnega mesta, krši ta pravilnik o uporabi, se obrnite na našega pooblaščenega zastopnika. Če uporabnik sporoči kakršne koli materiale in vsebino, ki domnevno niso v skladu s tem pravilnikom o uporabi, lahko zYpper po lastni presoji preuči trditev in se odloči, ali bo sprejel kakršne koli druge ukrepe za odstranitev ali zahtevo odstranitve gradiva. zYpper ne odgovarja ali odgovarja uporabnikom za izvajanje ali neizvajanje takšnih dejavnosti. zYpper si pridržuje pravico, da kadar koli ukine kateri koli del spletnega mesta.

6. Politika ukinitve računa

zYpper lahko ukine račun katerega koli uporabnika spletnega mesta, ki krši pogoje tega pravilnika o uporabi, vključno z, vendar ne omejeno na, določbame. zYpper si pridržuje pravico, da te ukrepe kadar koli po lastni presoji izvede z obvestilom ali brez njega in brez kakršne koli odgovornosti do uporabnika, ki je prekinjen, ali do uporabnika, katerega dostop je blokiran.

7. Lastništvo

Blagovne znamke, storitvene znamke, logotipi, vsebina in gradivo, ki jih zYpper ("zYpper Lastništvo") ponuja na spletnem mestu, so v lasti ali pod licenco Društva zYpper in so predmet avtorskih pravic in drugih pravic intelektualne lastnine po zakonu. Z uporabo spletnega mesta ali dostopom do njega potrjujete pravice zYpperja v in do lastnine zYpper ter se strinjate, da takšnih pravic ne boste izpodbijali ali izpodbijali ter, da ne boste odstranili, uničili, kopirali ali spremenili lastnosti zYpper. Za vašo uporabo zYpper Lastništvo veljajo pogoji tega pravilnika o uporabi. Pridržuje si vse lastniške pravice v svoji vsebini. zYpper nudi in sprejema omejeno, neizključno, po vsem svetu brezplačno licenco za uporabo vsebin za zagotavljanje dostopa do spletnega mesta in njegovo uporabo ter za nakup izdelkov, ki so na voljo na spletnem mestu.

8. Agent za sprejemanje zahtevkov za kršitev pravic intelektualne lastnine

Če menite, da je bilo vaše avtorsko zaščiteno delo ali blagovna znamka naloženo, objavljeno, shranjeno ali kopirano na spletno mesto in je dostopno na način, ki pomeni kršitev avtorskih pravic ali blagovne znamke, se obrnite na našega zatopnika.

9. Nevarnost izgube

Vsi predmeti, kupljeni pri zYpperju, so narejeni v skladu s pogodbo o odpremi. To pomeni, da tveganje izgube in lastninske pravice za takšne izdelke preidete na vas ob dostavi prevozniku.

10. Vrnitve, vračila in naslov

zYpper ne prevzame naslova za vrnjene izdelke, dokler izdelek ne prispe v naš center za izpolnitev. Vračilo se lahko izvrši brez potrebe po vračilu, izključno po naši presoji. V tem primeru zYpper ne prevzame lastnine za povrnjeni izdelek. Za več informacij o naših vračilih in povračilih glejte našo politiko vračil.

11. Opisi izdelkov

zYpper poskuša biti čim bolj natančen. Vendar zYpper ne jamči, da so opisi izdelkov ali druga vsebina ali gradivo spletnega mesta točni, popolni, zanesljivi, trenutni ali brez napak. Če izdelek, ki ga ponuja zYpper sam, ni tak, kot je opisan, je vaše edino sredstvo, da ga vrnete v neuporabljenem stanju, naša celotna odgovornost pa je povrnitev cene, ki ste jo plačali za vrnjeni izdelek.

12. Cene

zYpper ne more potrditi cene izdelka, dokler ga ne naročite. Kljub našim prizadevanjem je lahko majhno število izdelkov v našem katalogu napačno določeno. Če je pravilna cena izdelka, ki ga prodaja zYpper, višja od navedene cene, vas bomo po lastni presoji bodisi kontaktirali za navodila pred odpremo ali preklicali vaše naročilo in vas obvestili o takem preklicu. Na splošno vaše kreditne kartice ne bremenimo, dokler vaše naročilo ne vstopi v postopek pošiljanja ali, za digitalne izdelke, dokler vam digitalnega izdelka ne omogočimo.

13. Omejitev odgovornosti in škode

zYpper ne more jamčiti in ne obljublja nobenih posebnih rezultatov uporabe spletnega mesta. Noben nasvet ali informacija, bodisi ustna ali pisna, ki jo uporabnik pridobi s spletnega mesta, ne ustvarja nobene garancije, ki v tej izjavi ni izrecno navedena. RAZEN TERJATVE ZA OSEBNO ŠKODO, KI IZHAJA IZ UPORABE IZDELKA, KUPLJENEGA IZ ZYPPER-JA, IN VSEH TERJATEV, KI JIH STRANI KAR ZADEVA KRŠITEV INTELEKTUALNIH LASTNIŠKIH PRAVIC STRANKE, NI NI NEBOJNA LJUDNA VSEBINA ALI POSLEDIČNE ŠKODE ALI KATERE KOLI IZGUBE PRIHODKOV ALI DOBIČKA (RAZEN PLAČIL V SKLADU S SPORAZUMOM). NAJVEČJA ODGOVORNOST ZYPPER-JA ZA KAKRŠNO KOLI ŠKODO (RAZEN TISTE, KI SO DOLOČENE ZGORAJ), KI IZVIRAJO IZ ALI SO POVEZANE Z UPORABO SPLETNEGA MESTA ALI KATEREGA KOLI IZDELAKA, KUPLJENEGA IZ ZYPPER-JA ALI NAROČENEGA IZ CELEGA SVETA. SKUPNI ZNESKI, KI SO DEJAVNO PLAČANI ZYPPER-JU ZA ​​IZDELKE PO NAROČILU, KI JE PREDMET TERJATVE. VSAKO ŠKODO V VAŠEM KORIST PROTI ZYPPERJU SMO ZMANJŠALI KOT POVRAČILO ALI KREDITNO KRITJE, KI STE GA PREJELI (ALI TRETJA OSEBA, KI JE TAKO PLAČILA V VAŠEM IMENU) PO NAROČILU IN KATERIH LAHKO VRAČILO IN KREDITNO KRITJE.

14. Omejitev odgovornosti za garancijo

SOGLAŠATE SE, DA BO VAŠA UPORABA SPLETNEGA MESTA V SKLADU Z VAŠO ODGOVORNOSTJO. V ZVEZI Z ZAKONSKIM DOPOLNILOM, ZYPPER, NJEGOVE POVEZANE, URADNIKI, DIREKTORJI, ZAPOSLENI IN AGENTI ODPOVEDUJO VSE JAMSTVA, IZRAŽENE ALI IMPLICIRANE, VKLJUČUJOČE, NI OMEJENO Z NAMENJENIMI FINANČNIMI SREDSTVI POVEZATI S SPLETNIM MESTOM ZYPPER IN VAŠO UPORABO LE TEGA. SPLETNO STRAN IN STRAN SPLETNE STRANI ZYPPER PREDLOŽUJE NA "KOT JE" IN "KOT NA VOLJO" PODATKI, ČE DRUGJE NISO DOLOČENI V PISANJU. ZYPPER NE DAJE GARANCIJ ALI PREDSTAVITEV V ZVEZI Z TOČNOSTJO IN POPOLNJENOSTJO MATERIALA SPLETNEGA MESTA ALI VSEBINO VSEH STRANI, POVEZANIH NA SPLETNO MESTO IN NE PREDSTAVLJA ODGOVORNOSTI ALI ODGOVORNOSTI ZA KAKRŠNE  NAPAKE,  OSEBNE ŠKODE (RAZEN KOTJE LAHKO DRUGAČE IZRECNO NAVEDENO) ALI ŠKODO LASTNINE, KAKRŠNE KOLI NARAVE, KATERA IZDELKA IZ VAŠEGA DOSTOPA DO IN UPORABE SPLETNEGA MEST KAKRŠNEGA NEOVOLJŠENEGA DOSTOPA DO KAKRŠNJEGA PREKINITEV ALI PREKINITEV PRENOSA NA NAŠI SPLETNI STRANI, KAKRŠNE VSEBINE, VIRUSE, TROJANSKE KONJE ALI TAKO, KI JIH LAHKO TRETJA OSEBA PRENESE ALI PREK SPLETNE STRANI IN / ALI ALI OPUSTITEV KATEREGA KOLI MATERIALA NA SPLETNI STRANI. ZYPPER NE JAMČI, NAMERJA, GARANTIRA ALI PREVZEME ODGOVORNOSTI ZA KAKRŠEN KOLI IZDELEK ALI STORITEV, KI JIH OGLAŠUJE ALI NUDI TRETJA STRAN PREKO SPLETNEGA MESTA ALI KATERE KOLI SPLETNE STRANI, HIPERINKIRANE ALI PREDLOŽENE V KATERIH KOLI OBVESTILU IN DRUGEM OGLASU V TRGOVINI IN KAKOR KOLI BI BILI ODGOVORNI ZA SPREMLJANJE KAKRŠNEGA POSLA MED VAMI IN TRETJIMI PONUDNIKI IZDELKOV ALI STORITEV. V NEKATERIH DRŽAVAH ZAKONI NE DOVOLJUJEJO OMEJITEV IMPLICIRANIH GARANCIJ ALI IZKLJUČITVE ALI OMEJITVE DOLOČENIH ŠKOD. ČE TI ZAKONI VELJAJO ZA VAS, LAHKO ZA VAS NE BODO VELJALI ALI VSE ZGORNJE ODPOVEDOVALI, IZKLJUČEVALI ALI OMEJEVALI IN LAHKO IMATE DODATNE PRAVICE.

15. Odškodnina 

Strinjate se, da boste zYpper, njegove podružnice, častnike, direktorje, zaposlene in zastopnike branili, odškodovali in zadrževali pred in pred kakršnimi koli zahtevki, škodo, obveznostmi, izgubami, obveznostmi, stroški ali dolgom in izdatki (vključno, vendar ne omejeno na odvetniške takse), ki izhajajo iz: (i) vaše uporabe in dostopa do spletnega mesta; (ii) vaše kršitve katerega koli pogoja pravilnika o uporabi; ali (iii) vašo kršitev katere koli pravice tretje osebe, vključno z omejitvami avtorskih pravic, lastnine ali zasebnosti ali pravic. Ta obveznost obrambe in odškodnine bo preživela Politiko uporabe in vašo uporabo spletnega mesta.

16. Naloga

Pogojev te Politike uporabe ter vseh pravic in licenc, podeljenih v skladu s tem, ne smete prenesti ali dodeliti vi, vendar jih lahko zYpper dodeli brez omejitev.

17. Pristojnost in spori

Vsak spor ali zahtevek, ki izhaja iz ali se na kakršen koli način nanaša na vašo uporabo spletnega mesta, ali na katere koli izdelke ali storitve, ki jih prodaja ali distribuira zYpper ali prek spletnega mesta, bo rešen z zavezujočo arbitražo in ne na sodišču, le da lahko uveljavite terjatve na sodišču za spor majhne vrednosti, če vaši zahtevki izpolnjujejo pogoje. Za to politiko uporabe velja Slovenski zakon o arbitraži in Slovenski zakon o arbitraži. V arbitraži ni sodnika ali porote, sodni nadzor arbitražne odločbe pa je omejen. Vendar lahko arbiter na individualni podlagi dosodi enako odškodnino in olajšavo kot sodišče (vključno z opustitveno in ugotovitveno ali zakonsko odškodnino) in mora razlagati in uporabljati pogoje tega pravilnika o uporabi tako, kot bi sodišče. Vsakdo se strinjava, da se bodo vsi postopki za reševanje sporov vodili samo na individualni osnovi in ​​ne v skupinskem, konsolidiranem ali reprezentativnem postopku. Če se iz kakršnega koli razloga pritožba nadaljuje na sodišču in ne na arbitraži, se vsak odpoveduje pravici do sojenja pred poroto. Oba se tudi strinjava, da lahko vi ali mi vložimo tožbo na sodišču zaradi odškodninske olajšave zaradi kršitve ali druge grožene ali dejanske kršitve pravic intelektualne lastnine. Če želite začeti arbitražni postopek, morate našemu registriranemu zastopniku za razvoj glasbene in socialne kulture zYpper poslati pismo, v katerem zahtevate arbitražo in opisati svoj zahtevek. Lahko se odločite, da se arbitraža izvede po telefonu na podlagi pisnih stališč ali osebno v Žalcu v Sloveniji ali na drugem medsebojno dogovorjenem kraju.

18. Določeni agent

Vsa obvestila in sporočila v zvezi s Politiko uporabe je treba poslati v pisni obliki po elektronski pošti na info@zYpper.si

19. Kontaktni podatki

Če nas želite kontaktirati iz kakršnega koli razloga, ki ni naveden drugače zgoraj, je naš naslov:

Društvo za razvoj glasbenih in socialnih kultur zYpper

Šlandrov trg 1,

3310 Žalec

e-naslov: info@zYpper.si

VRAČILO BLAGA

Pri zYpperju je zadovoljstvo strank vedno naša glavna prednostna naloga. Naše posebne ekipe za nadzor in zagotavljanje kakovosti bodo pred odpremo pregledale vaše izdelke. Kakovost naših izdelkov je zagotovljena. Vendar morate pred nakupom natančno in podrobno preveriti svojo velikost. Prosimo, glejte tabele velikosti na strani izdelka. Če s prejetimi predmeti niste zadovoljni, lahko poiščemo dobro rešitev za vas. Tu smo, da vam pomagamo! Če imate kakršne koli težave z vašim naročilom, nas prosimo kontaktirajte!

 

1. Garancija 30-dnevnega vračilo

Kupci nas lahko kontaktirajo v 30 dneh od prejema izdelka. Če ste prejeli okvarjen ali poškodovan izdelek, napačno velikost ali napačen izdelek, nas takoj pokličite.

 

2. Kako do nas

Obrnite se na nas in podrobno opišite težavo, vključno z razlogom vračila, skupaj s številko naročila in imenom izdelka. Če imate napako, poškodbo ali ne, kot je opisano, nam pošljite jasno sliko ali videoposnetek težave.

 

3. Naše rešitve:

A) Odgovornost zYpperja: Če je za izdajo odgovorno naše podjetje, bomo omogočili vračilo v našem skladišču z vračilom kupnine. Ko prejmemo izdelek, vam v celoti vrnemo prvotno ceno izdelka in njegovo pošiljanje ali brezplačno zamenjamo na naše stroške. Ta rešitev je samo, če je zYpper odgovoren za pošiljanje napačnega izdelka ali velikosti.

B). Odgovornost kupca

 

4. Napačno naročilo (velikost izdelka)

Če je stranka naročila nepravilno velikost ali izdelek, lahko dovolimo tudi vračilo. V tem primeru je kupec odgovoren za plačilo pošiljanja v obe smeri (do in iz našega skladišča) v primeru zamenjave. Če kupec izbere vračilo kupnine, mu povrnemo prvotno ceno izdelka. Vse pristojbine in stroški pošiljanja se ne vračajo. Upoštevajte, da smo na ceno izdelka dodali pristojbino za pošiljanje, zato znesek pošiljke za ponovno pošiljanje ali povrnitev artiklov ne bi bil enak znesku vašega nakupa.

 

5. Neželen predmet

Če se stranka odloči, da artikla ne želi več, nam lahko to sporoči v 3 dneh po prejemu izdelka.

6. Nisem prejel paketa

Če sledenje pravi, da je dostavljeno, paketa ne prejmete, preverite v nabiralniku, vhodnih vratih ali na drugih mestih, kjer bi bil paket. V nasprotnem primeru boste morali izgubo prijaviti na pošti ali policijski postaji. zYpper ne odgovarja za izgubljene ali ukradene pakete. Če paket ni bil dostavljen zaradi napačnega / nepopolnega naslova, ni bil zahtevan ali zavrnjen, ste odgovorni za originalne in vračljive stroške pošiljanja ter vse dajatve, davke in / ali carinske dajatve, ki bi lahko nastale na paketu na originalne in povratne pošiljke. Znesek teh stroškov bo odštet od vračila vašega blaga. V nekaterih primerih lahko vaš paket opustite in za zavrnjen paket ne vrnete nobenega povračila.

 

7. Pošiljanje zavrnjenega paketa 

Novi stroški pošiljanja so odvisni od tega, kateri novi način pošiljanja izberete. Paketi za Ameriko ne podpirajo ponovnega pošiljanja.

 

8. jamstvo na zadovoljstvo

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta! zYpper začasna politika: Če niste zadovoljni z vašim naročilom, nas kontaktirajte v 30 dneh po prejem izdelku.

 

8. Dodatna opozorila o garanciji

Vsa vračila mora najprej odobriti naša skupina za pomoč strankam; če bo odobren, boste prejeli obrazec RMA. Vrnjeni predmeti brez obrazca RMA ne bodo sprejeti. Vsi vrnjeni predmeti morajo biti v popolnoma novem stanju, neuporabljeni / neobdelani, neoprani, priloženi morajo biti vsi originalni znački in njihova originalna embalaža. Če kupec zahteva vračilo kupnine, mu povrnemo prvotni strošek izdelka po prejemu vrnjenega izdelka. Vse pristojbine za pošiljanje izdelka in originalne pristojbine za vračilo niso vračljive. Vračil za kopalke in izdelke s popustom ne sprejemamo, razen če je stranka prejela napačen izdelek ali če je bil izdelek z napako.

 

9. Časovni okvir odškodnine

Za vrnjene izdelke bomo za obdelavo rešitve potrebovali 3–6 delovnih dni po prejemu vaših izdelkov. Po tem času je časovni okvir vračila tak, kot je prikazan:

- Vračila na Paypal računu: do 48 ur

- Vračilo kreditne kartice: med 3-7 delovnimi dnevi

 

10. Pišite nam

Za nadaljnjo pomoč nas kontaktirajte na infp@zYpper.si. Potrudili se bomo, da vam bomo čim prej pomagali in odgovorili na vsa sporočila.

 

POLITIKA POŠILJANJA

1. Stroški dostave

Strošek dostave je odvisen od države. Dostava povzroča relativno večje stroške pošiljanja izdelkov z majhno vrednostjo. V takšnih primerih jim zaračunavanje nominalne cene dostave pomaga nadomestiti logistične stroške. Preverite povzetek naročila, da boste razumeli stroške dostave posameznih izdelkov.

 

2. Datum ne ustreza časovnemu roku dostave

Mogoče je, da ima dostavni kurir praznik med dnem oddaje naročila in datumom dostave, ki temelji na časovnih rokih, prikazanih na strani izdelka. V tem primeru predvidenemu datumu dodamo dodaten dan. Nekateri kurirski partnerji in prodajalci ne delajo ob nedeljah, kar je upoštevano v datumih dostave.

 

3. Predviden čas dostave

zYpper izdelke običajno nabavi in ​​odpremi v roku, navedenem na strani izdelka. Delovni dnevi ne vključujejo praznikov in nedelj. Predvideni čas dostave je odvisen od naslednjih dejavnikov:

- ZYpper, ki ponuja izdelek

- Razpoložljivost izdelka pri prodajalcu

- Cilj, kamor želite poslati naročilo

 

4. Skriti stroški (prometni davek, dodatki itd.)

Pri nakupu na zYpper NI skritih stroškov. Cene po katalogu so dokončne in vse vključeno. Cena, ki jo vidite na strani izdelka, je točno tista, ki bi jo plačali. Stroški dostave niso skriti stroški in se zaračunajo (če sploh) dodatno, odvisno od politike pošiljanja in lokacije prejemnika. Cena lahko vključuje znesek carine, če jih prejemnikova država zaračunava. Znesek carine je v kompletu na strani prejemnika v kolikor ga prejemnikova država zaračunava. U 5. Spreminjajte predvideni rok dobave Verjetno ste opazili različne ocenjene dobavne roke za izdelek zYpper, ki vas zanima. Na roke dostave vplivajo razpoložljivost izdelka, zemljepisna lokacija prodajalca, ciljni kraj dostave in čas dostave kurirskega partnerja na vaši lokaciji.

5. Spreminjajte predvideni rok dobave

Verjetno ste opazili različne ocenjene dobavne roke za izdelek zYpper, ki vas zanima. Na roke dostave vplivajo razpoložljivost izdelka, zemljepisna lokacija prodajalca, kraj vaše odpreme in čas dostave kurirskega partnerja na vaši lokaciji.

7. Na voljo

zYpper izdelka morda nima na zalogi, vendar ga lahko nabavi, ko je za izdelek oddano naročilo. Čas dostave bo odvisen od predvidenega časa nabave in predvidenega časa dostave do vaše lokacije. Prav tako to velja za unikatne izdelke, ki terjajo določen rok izdelave in vključene morebitne zaplete.  

 

8. Prednaročilo ali kmalu na zalogi 

Takšni predmeti naj bi bili kmalu izdani in jih je mogoče predhodno rezervirati za vas. Izdelek vam bo poslan na dan uradne predstavitve in vas bo dosegel v 10 do 14 delovnih dneh. Trajanje prednaročila se razlikuje od elementa do elementa. Ko sta znana, se omenita čas in datum izdaje. (Npr. 5. maj, 3. avgust v tednu)

 

9. Ni na zalogi

Trenutno izdelek ni na voljo za prodajo. Uporabite funkcijo »Obvesti me«, če želite vedeti, ko je na voljo za nakup. 

 

10. Kmalu spet na zalogi

Izdelek je priljubljen in je razprodan. Lahko pa 'rezervirate' naročilo za izdelek in bo poslano v skladu s časovnimi roki, ki jih je navedel prodajalec.

 

11. Začasno ni na voljo

Izdelka trenutno ni na zalogi in ga ni mogoče kupiti. Izdelek bi lahko bil kmalu na zalogi. Uporabite funkcijo »Obvesti me«, če želite vedeti, kdaj je na voljo za nakup.

 

12. Trajno ukinjeno

Ta izdelek ni več na voljo, ker je zastarel in / ali je njegova proizvodnja ukinjena.

 

13. Brez tiska

Ta izdelek ni na voljo, ker ni več objavljen in je bil trajno ukinjen.

 

14. zYpper dostavlja pocelem svetu

Da, zYpper pošilja izdelke na mednarodni ravni. Na naši spletni strani boste lahko s kreditnimi / debetnimi karticami kupovali od koder koli na svetu.

 

PLAČILNA POLITIKA

1. Plačate nakup na zYpper strani
zYpper vam ponuja več načinov plačila. Ne glede na vaš način spletnega plačevanja ste lahko prepričani, da partnerji zYpper-jevega zaupanja vrednega plačilnega prehoda uporabljajo varno tehnologijo šifriranja, da bodo vaši podatki o transakcijah vedno zaupni. zYpper sprejema plačila s kreditnimi / debetnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in American Express po vsem svetu.

2. Skrito zaračunavanje na zYpper-ju
Pri nakupu na zYpper NI skritih stroškov.. Navedene cene za vse izdelke so dokončne in vključeno končno ceno izdelka. Cena, ki jo vidite na strani izdelka, je točno tista, ki jo plačate. Stroški dostave so lahko dodatni, odvisno od države, v katero dostavljamo.


3. Plačajte s kreditno / debetno kartico
Sprejemamo plačila s kreditnimi / debetnimi karticami.

A) Kreditne kartice

Sprejemamo plačila s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in American Express. Za plačilo s kreditno kartico na blagajni boste potrebovali številko kartice, datum poteka veljavnosti, trimestno številko CVV (najdete jo na zadnji strani kartice). Po vnosu teh podrobnosti boste preusmerjeni na stran banke za vnos spletnega gesla 3D Secure.

 

B) Debetne kartice

Sprejemamo plačila z debetnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro. Za plačilo z debetno kartico ob plačilu potrebujete številko kartice, datum izteka (neobvezno za Maestro kartice), trimestno številko CVV (neobvezno za Maestro kartice). Nato boste za dokončanje plačila preusmerjeni na varno stran vaše banke za vnos spletnega gesla (ki ga je izdala vaša banka).

4. Varna uporaba kreditne/debetne kartice
Vaša spletna transakcija na zYpperju je varna z najvišjo stopnjo varnosti transakcij, ki je trenutno na voljo na internetu. Za varne prevode uporabljamo platformo Stripe. Stripe uporablja 256-bitno tehnologijo šifriranja za zaščito podatkov o vaši kartici, hkrati pa jih varno posreduje ustreznim bankam za obdelavo plačil. Vsa plačila s kreditnimi karticami in debetnimi karticami na spletni strani zYpper se obdelujejo prek varnih in zaupanja vrednih plačilnih prehodov, ki jih vodi Stripe paltforma. Stripe zdaj uporablja storitev gesla 3D Secure za spletne transakcije, ki zagotavlja dodatno stopnjo varnosti s preverjanjem identitete.

5. Preprečite goljufij s karticami

zYpper se zaveda pomembnosti močne zmožnosti odkrivanja in reševanja prevar. Mi in naši partnerji za spletna plačila neprekinjeno spremljamo transakcije zaradi sumljivih dejavnosti in označujemo morebitne goljufive transakcije za ročno preverjanje s strani naše ekipe. V redkih primerih, ko naša ekipa kategorično ne more izključiti možnosti prevare, transakcija ostane na čakanju, stranka pa mora predložiti osebne dokumente. Osebni dokumenti nam pomagajo zagotoviti, da je nakupe res opravil pristen imetnik kartice. Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti, ki bi jih lahko povzročile stranke, in jih prosimo, da so strpne v večjem interesu, da se zagotovi varno okolje za spletne transakcije.

 

6. 3D Secure geslo

Geslo 3D Secure izvajata VISA in MasterCard v partnerstvu z bankami izdajateljicami kartic v okviru storitev "Verified by VISA" oziroma "Mastercard SecureCode". Geslo 3D Secure doda dodatno stopnjo varnosti s preverjanjem identitete za vaše spletne transakcije s kreditnimi / debetnimi karticami. To geslo, ki ste ga ustvarili vi, poznate samo vi. To zagotavlja, da lahko samo vi uporabljate svojo kartico za spletne nakupe.

 

7. Pridobite 3D Secure geslo

Za geslo 3D Secure za svojo kreditno / debetno kartico se lahko prijavite na spletnem mestu banke. Povezave za registracijo nekaterih bank so na voljo spodaj za lažji pregled:

 

8. Plačilo prek mojega mobilnega telefona

Da, plačila s kreditno kartico lahko izvajate prek mobilnega spletnega mesta in aplikacije zYpper. Spletna stran zYpper uporablja platformo Stripe z 256-bitno tehnologijo šifriranja za zaščito podatkov o vaši kartici, hkrati pa jih varno prenaša na varne in zaupanja vredne plačilne prehode, ki jih upravljajo vodilne banke.