top of page
BG Castle 02.png

UZIVAJ ...

... NA GRADU. Zgodbe o druženju, plesu, pitju in šalah imajo globoko zgodovino in segajo daleč nazaj v našo preteklost. Občutite zgodovino pod svojimi plešočimi nogami.

KJE?

GRAD KOMANDA. Mesto Polzela krasi znameniti in lepo urejen grad Komenda iz 11. stoletja, ki ima poleg lepega razgleda z gradu, še vrsto čarobnih kotičkov in zgodb. Dobimo se ob sončnem zahodu, ko kraj dobi še večjo malteško moči. 

KDAJ?

PRED SONČNIM ZAHODOM. Zbirati se pričnemo okoli 18. ure, a nezamujajte. Čarobni kraj ima veliko za pokazati in vzemite si čas in odkrijte vse skrite kotičke in doživetja.

zYpper Castle_silvershine.gif
zYpper Castle date.gif
zYpper Castle komenda.gif

GLASBA IN PLES

HOUSE MUSIC ALL NIGHT LONG. Unique moments happen only once. Don't miss them, and be part of something, that the zYpper team has been creating since the beginning. We will upgrade the event with live instruments and special performances.

BG Castle 01.png

zYpper Castle in 2022

... TRENUTKI NE BODO NIKOLI POZABLJENI. Drugi zYpper Castle je nastal ob posebni priložnosti. Lansirali smo poseben projekt, ki je zaenkrat brez imena. Je zgodba o skupini ljudi, ki imajo radi house glasbo in igranje v živo. Tokrat združujemo vse skupaj, house glasbeni set, ki ga je ustvaril Silverj, dodali pa prave glasbenike; Timotej s kitaro in saksofonom, Mare Kopsa na vokalu in Carl s kongo bobni in klasičnimi bobni. Uživajte tako kot smo mi in podajte nam povratne informacije. Veliko nam to pomeni...

zYpper Castle - names_square.gif

... AFTER MOVIE COMING SOON. check out whats happened in year 2021 on zYpper Castle. Slide a bit down ... 

zYpper Castle v 2021

EDINSTVENI TRENUTKI. Prvi zYpper Castle je nastal pred letom dni. Zgodbo smo povezali z zgodovino gradu Komenda in jo poosebili. After movie, ki bo ohranil spomin.

Stream

ZYPPER CASTLE PROJEKT. Ideja je povezati lokalno okolje in ga predstaviti skozi zYpper izkušnjo. Želja je zgodbo razviti z glasbenim in družbenim vplivom. Oglej si naš kratki promocijski film iz leta 2021

DJ mix

1h HOUSE GLASBE. Miksa in ustvarja Silverj. Animacija Maše Ferme in Tine Petek. Video Oskar Kandare.

 Naši partnerji 

bottom of page